721556.jpg

Ensimmaiseen viikkon on mahtunut paljon - hyvin menneet lennot (rivi 78 myos ensikerralla talle tiimille!), erinomainen huoneistonvalittaja joka opasti ja auttoi muutossa uuteen kotiin, perustarvikkeiden ostoa (joskus myos japanilaisilla jeneilla), asuntoalueeseen tutustumista, kiinalaisia nyytteja ja jalkahierontaa. Kouluarvosanaksi antaisin viikolle 8.5. 

Lapset ovat kotiutuneet yllattavan hyvin - ainoana kiusana hyttyset ja makaraiset (?) jotka hyokkaavat kuin siat limpuun ulkona leikkiessa. Kain jalat on patteja taynna ja molemmat lapset olivat kuumeessa muutaman paivan. Eilen kuitenkin taas taysissa voimissa ja kavimme altaalla uimassa. Kai tuntuu selvasti olevan sukua kaloille - mies heittaytyi heti kellukkeiden varaan ja porskutti kuin vanha tekija. Vaippa tayttyi kuitenkin niin painavaksi "ankkuriksi" etta loppuvaiheessa se taytyi heittaa pois hukkumisvaaran vuoksi. :)

Kavimme myos ihmettelemssa YuYuan puistoa ja ymparille rakennettuja kauppakatuja. Ihmisia oli valtavasti. Aamun kruunasi jatskit.